Messut järjestää MuksuMafia

MuksuMessut järjestää MuksuMafian Meeri Hautala ja Tanja Viertoma.

 

Meeri & Tanja ovat perustaneet MuksuMafia Oy:n, jonka tavoitteena on viedä vauvaperheiden hyvinvointi uudelle tasolle, jotta jokainen perhe voisi nauttia ainutlaatuisesta raskaus- ja vauva-ajasta.

 

MuksuMessujen takana Meeri ja Tanja työskentelevät täyspäiväisinä yrittäjinä vauvaperheiden parissa. Koulutukseltaan kumpikin ovat vauva- ja äitiysvyöhyketerapeutteja sekä imetysohjaajia.

Lisäksi Meeri tekee äänimaljahoitoja ja Tanjalla on Seinäjoen ainut lastenhoitopalvelu vauvoille!

 

Lisää voit tutustua Meeriin ja Tanjaan MuksuMafian nettisivuilta!

 

 

Mistä idea MuksuMessuihin?

MuksuMessut saivat alkunsa, kun Meeri ja Tanja huomasivat Etelä-Pohjanmaan monipuolisen ja huikean tarjonnan vauvaperheiden palveluista.

 

Alueella on upeita erilaisia ammattilaisia, jotka työskentelevät vauvaperheiden parissa, mutta eivät ole laajemmin ihmisten tietoisuudessa.

 

MuksuMessut kokoavat yhteen alueen toimijoita ja palveluita, joista moni voisi saada avun raskaus-, vauva- ja pikkulapsi aikana. Myös vanhemmuus ja parisuhteen hyvinvointi nousee esiin messuilla! Näillä messuilla hyvinvointi tuodaan oikeasti kokonaisvaltaisesti esille!

 

Messuilla tullaan näkemään monipuolisesti hyvinvoinnin ammattilaisia, palveluja, yhdistyksiä ja muita toimijoita, jotka toimivat vauvaperheiden arjen ympärillä.